Tapasztalatok és Vélemények
  • narumon
    #14
    "És pl mivel jobb egy manlinál az inno3d?"

    PL: Inno3D-t kb 20-50 között adunk el havonta ehhez képest 2-3 havonta jön vissza 1-2db garanciás gonddal. A képükkel semmi gond a sebességük pedig az egyik legjobb, és még húzni is lehet ha valakinek ez a vágya.

    "Az inno3d miért ne lenne "mindenféle izénevű"? semmi különbség."

    Azért szerintem az már valamennyire márkás.

    "Ehez a radeon vs geff4 állitásodhoz meg csak annyit, hogy jó munkahely lehet, ahol a gef4 mind a radeon8500at ki tudtad próbálni, sok sok játékban, és tesztprogamban, sőt, magasabb felbontásokon, sokféle monitorral, dualdispay stb, SŐT, gondolom próbáltál már 15 féle radeont is.."

    A munkahelyet FeFo-nak hívják. Sokféle Atit nem próbáltam csak 8500-öst (Gigabyte). Az itt bent lévő 915FT moncsival, 3DMark2001 és SE progikkal azonkivül nyomtunk rajtuk hálóban egy GP4-et meg WarcraftIII-tunk is egy kicsit és persze nem maradhatott ki a GTA3 sem. Dualdisplay nem is érdekelt lévén hogy 1db monitorom van otthon és jelenleg kevés az az ember akinek két flatron van az asztalán.
    Utána még szépen elolvastam hogy miket ir az anandtech, tom és a prohardveren is van egy teszt. Ezek után választottam az nvidiat.