Már csak 5 nap és itt a vég!
  • Dikkma
    #21
    Hátö. Én is lassan búcsúzkodom, ugyanis ma meghalok. Ha nem, akkor szombaton valami árokparton fogok feküdni, vasárnap meg lehet nem netezek.

    Undorító látni, ahogy a közösségek - a fórumok, A Fórum ( :) ), irc csatik, chat szobák jól összeszokott társasága búcsúzkodik. Mindenki integeti a zsebkendőt, szarság van. Elköszöntem minden chates ismerősömtől, hiszen ha irc-re felmegyek ott sokan kábelesek és ugyanúgy ott lesznek, szal ha akármikor felmegyek pár percre tudok velük beszélni, de csomó barátom modemes akivel az esély 0 hogy összefutunk. Kb. 15 ilyen emberről van szó, akivel kisebb-nagyobb rendszerességgel kapcsolatban álltam..

    Nem örökre temetem a netet. Nekem pl. lehetne adsl-em, más kérdés hogy nem lesz. Mivel albérletben lakom, nem lehet otthon és albérletben is fizetni a havi tizeniksz ezer forintokat, egyik helyre majd ősztől lehet beköttetek vmit, de adslt ugye több hónap mire elintézik, albérletben lehetne chello de az meg 15g korlát..

    Tény hogy ha bármikor netet kapok, havernál rokonnál akárhogyan, ez lesz az első lap, amit beütök, de a nyáron nem hiszem, h leszek. Talán nem lesznek konfliktusok A Fórumban :), ill. azokat el lehet majd rendezni de mostantól dikki vigyázó szeme nem vetődik rátok :)

    Remete jól szólt, én is mondhatnám, hogy na : ezentúl buli, meg társaság, balaton, nyaralás, olvasni fogok - de ez nem én vagyok. Netfüggő vagyok, napi akár 15 óra is elmegy itt, ezt nem lehet csak úgy abbahagyni. Nem tudok játszani, mert single játék már nem köt le, tévézni mindig is utáltam -> unatkozás, este 9-kor fekvés..

    Mondhatná a friss vendég, hogy mit sír a szája, legalább nőzhet meg minden, de aki itt van egy ideje tudhatja, engem senki sem szeret :D szal ez nem téma.

    Majd néha jövök, ha Dikkma logót láttok, gondoljatok bele, percenként 3 ft volt hogy hozzászóljak :)