• Sheltem
    Sziasztok

Olvasgatom itt, hogy kiknek mivel van gondjuk a filmmel kapcsolatban, de nem nagyon tudok egyetérteni veletek :) Igazából most az, hogy r2d2 csak a 3. részben ugrál/repül meg hogy Lukenak nem az apja küldi a fénykardot nameg, hogy egyik Jedinek eltűnik a teste egyiknek meg nem ezek szerintem csak szőrszálhasogatások. Én a Mom parkba néztem de az első 2 rész után(najó a 2 már nem volt rossz, de az 1et hagyjuk)úgy voltam vele, hogy megnézem a 3at látni fogom hogy lett Anakinból Vader,gazdagabb leszek egy infóval hazamegyek azt alszok. 22:45 ösre mentünk aminek 1:20 kor lett vége, szóval megvolt az esély rá hogy egy jókis éjszakai mozit nézek de nem éltem bele magam.Namost azt kell mondjam, hogy Lucas papa nagyon összekaptam magát, mert azóta is Sw lázban élek :) Szerintem a 3. rész a legjobb a 6ból(najó aki az 5. rész miatt vitázik azt megértem mert az is fenomenális). Remélni se mertem, hogy ennyire jó lesz.
    Ismerve a 4-5-6 ot ahol már Vader ugye idősebb, de nem sz*rozik az emberéletekkel az volt logikus, hogy a 3ban kell a leggonoszabbnak, legkönyörtelenebbnek lennie amikor ugye áttér a sötét oldalra. Namost az 5éveseknek való 1. rész után ahol Jar-Jar bohózckodásai teszik ki a film felét(?) úgy voltam vele, hogy biztos elk*rják bennem ahogy én elképzeltem a vaderré válást, DE NEM! Az egész film csúcs, nincs benne kecmec, Windut amikor az uralkodó szétgyalázza majd kib*ssza a semmibe, vagy a számomra csúcspont amikor Vader megérkezik a tepsifejűekhez és köszöntik, hogy "Lord Vader we've been expecting you" Ő pedig csak nyugodt mozdulatokkal lezárja a kijáratokat egy szó nélkül, nos ott már forrott a vérem :) Az ilyen fordulatok/jelenetek azok amik mindig megmaradnak bennem és emlékezni fogok rá 10 év múlva is. Lehetne ezer apró hibát / hiányt keresni nézve a 4-5-6 ot de szerintem nem érdemes. Fizu után megnézem mégegyszer(természetesen eredeti angol hang+felirattal másodszor is) :) Azoknak pedig akik kritizálnak vagy hibákat keresnek csak annyit mondok, hogy gondoljatok bele, hogy mennyivel rosszabb is lehetett volna(ismerve az első részt). Legyünk hálásak én már nagyon várom a dvd megjelenést :) (Ha már az 1. 2 is megvan eredetiben)