• mir
    igen:
    és még 1 valami: a belepakolnak sok sok kicsi szirszart...
    én 1 633 Mhz-es P3mas géppel dolgoztam, ami HPvolt, és 64 Mbyte memória volt benne. ne jó, nem dolgoztam, csak használtam.
    asszem én voltam a legjobban meglepve, amikor azon a gépen miden úgy futott, ahogy azt te el sem tudod képzelni. ment 1 NAV, meg 1 AOL kliens, és emellett minden rendesen futott, lehetett szövegszerkeszteni, nem volt 2 óra, amíg bejött az excel, és pöccre ment a netcapa. azért lehet, hogy az a sok kicsi szir-szar meg a módosított BIOS, meg a módosított windows mégsem annyira szar, mint ahogy azt te elgondolod.
    még 1 dolog: ha ezeket a márkás gépeket veszed, valóban drágábbak, mint 1 darabonként összerakott gép. de ha az alkatrészek árához hozzáadod a windows, meg norton utility, meg m$ office, meg adobe photo editor, meg hasonló nyalánkségok árát, akkor még annál is olcsóbban jösz ki, mintha ezekenek a szoftvereknek az OEM árait adod hozzá a HW árához.
    és akkor még senkinem beszélt a garanciáról, vevőszolgálatról, meg pl. arról, hohgy ezzel a bizonyos HP géppel együtt járt, hogy van 1 telefonszám, és azt fél évig ingyenesen hívhatód a kódoddal, és minden windowssal kapcsolatos segítséget megkapsz, ami csak kell(akár fel is csatlakozhatsz a szerverükre, ha em tudod a beállításokat elvégezni. a HP saját kis szirszarjával, amit adtak a géphez persze...)