A varazst ertem. En ezzel foglalkozom nap mint nap, es orulok, ha minden siman megy, de szeretem a kihivasokat is. En nem tudnek ugy gepet venni, hogy bedugom, azt' ott figyel rajta a Win meg az Office, meg a sok marhasag, ami a geppel jar.
Viszont!
A nyugaton (en eppen Angliaban vagyok) az emberek tokre nem ertenek hozza. A TV-s pelda itt lejjebb tokeletes volt, en sem szedem szet a TV-t, ha valami nem jo rajta, hanem kidobom az ablakon (na jo, elotte kihivom a szerelot, hatha javithato), es veszek egy ujat.
Az angolok kb annyit ertenek a szamitogephez, mint en a TV-hez. Tudjak, hogy hol kell bekapcsolni.
Itt az elo pelda: Az egyik ismeros angol gepet vett tavaly osszel/telen. Mondom neki, hogy ne vegyen socket423-as P4-et, mert az szar, es egy honap mulva valtjak a foglalatot. Erre megkerdezte, hogy miert, elmondtam neki az erveimet, de a reakcio ez volt: "Miert? Te mar cseretlel valamit a gepben? En ujat veszek, ha nem megy"
Megvette a gepet (2.0 GHz P4, 256 MB RDRAM, 60 GB, GeForce3) 2000 fontert, tehat 800.000 Ft-ert. Ennyi esze van.
Persze valahol igaza is van. Azt mondta, hogy ezt hasznalja 3-4 evig, utana meg vesz egy ujat ugyanennyiert, es akkor megint top gepe lesz.