sztavrosz: miért zárod ki az AMDt?
ha most mondjuk tegyük fel, hogy előjössze az intelesek 1etlen megmaradt érvével(ami persze megintcsak megkérdőjelezhető, de ettől most tekintsünk el) tehát a stabilitással... akkor nekem, mint épelméjű embernek meg tudod magyarázni, hogyha valakienk ennyire félelmetesen nagyon nagyon fontos a stabilitás, akkor az miért használ windowst?(mert én hülye vagyok, és nem értem, hogy mi a fasznak kell neked a két processzor közötti MINDEN SZAKEMBER ÁLTAL ELHANYAGOLHATÓNAK TEKINTET KÜLÖNBSÉG, ami sokak szerint ráadásul az AMDt juttatja előnyhöz, amikor 1 1*Ű linuxra való áttéréssel sokkal többet nyernél...)
megmondom: az inteles gyerekek általában nem jutnak a windowson tú, mert ahol a nagy dolog nem ott kezdődik, hogy vezérlőpult, elérik szerény képességeiknek korlátait, és ha valami nem megy, akkor jön az, hogy mer' az AMD elbarmolta... persze ha valóban igazán atomstabil rendszer akarsz, akkor nem linuxot, hanem X86 solarist használj... az tud valamit... ha a lélegeztetőgépemet sámítógép vezérli majd 1*, az X86solaris lenne az 1etlen PCs rendszer, amiben megbíznék...