A kommodorok lázadása
-
Gary #417 Az Ocean Ranger-t próbáld ki. Valami könnyű fokozaton, szerintem tetszeni fog. Utána mehet a legnehezebb, vérpisálás garantált :Ð
Strike Fleet, assz'em CoV-os leírás, billentyűzet nyomkodás és szótárazás segítségével sikerült valameddig eljutni benne.
A Steel Thundert haver imádta, de valamiért az én lemezemre nem tudta elmenteni a játék az állást (írásvédett volt a file, vagy megvolt a 144 bejegyzés a tartalomjegyzékben), így folyton a teszt küldetést játszotta. Abban meg nem sérül a tank. Mikor, már jobban értettem a géphez, megoldottam és akkor volt a meglepetés, hogy bizony ez már nem POKE ÖRÖKÉLET :Ð
A DoC is alapmű. Cimborákkal jó párszor megnyertük, de sokszor el is buktuk. A lovagi torna kész rejtély volt. Láttuk, hogy valaki leesik a lóról, hát azok szinte mindig mi voltunk.
Időrégész? Viccelsz? Rátkai mester kalandjai hatására írtunk BASIC-ben mi is egyet. Még kazettára mentettük és nem sok hiányzott, hogy elfogyasszuk a memóriát.
Az Időrégész leírása megjelent a harmadik 1001 játékban, így ha elakadtunk, csak lementünk a könyvesboltba és odalapoztunk...
A Fazekas című kaland korábban íródott és a jelenben játszódik, a nevezett gimnáziumban. Nem igazán ismert, ennek ellenére nagyon jó. Dohitól letöltheted. A "Letöltés#2" a általam javított verzió.