Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    Bocs skacok, általában a profin lemodellezett dolgok felturbóznak és arra ösztönöz hogy csináljam, de mostanság elég szar állapotban vagyok ami az életemet illeti, tudom ez nem tartozik ide.
    K.András én amióta az eszemet tudom mindig mindent a legbonyolultabb oldaláról próbálok megközelíteni, igy vagyok összerakva. Egy példa erre még sulis koromban bukásra áltam matekból, javítanom kellett 3 példa közül választhattam, a legnehezebbett választottam, mire a tanár megkérdezte hogy nem lenne egyszerübb könnyebb példával kezdeni mire én azt mondtam nem mert nekem az tünik legkönnyebbnek amit választottam. Sikerült javitanom jól oldottam meg a példát. És biztosan igazad van, ha látnám hogy hogyan csinálja a dolgokat az aki ért ehhez azt mondanám hogy nem is olyan nagy ördöngösség. Csak sajnos nincs senki a környezetemben aki modellezéssel foglalkozik, igy magamon kivül még senkit nem láttam hogy hogy kezd hozzá dolgokhoz. Csak végeredményeket látok esetleg tutorialokat de ez mégse olyan mintha valakivel leülsz és látod mit hogyan csinál.