Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    barmilyen fura igy van. Az elv egyszeru (egyszerusitve) bedobsz egy kavicsot a lavorban levo vizbe, az hullamokat gerjeszt, majd azok a hullamok nemi utazas utan amivel csak talalkoznak arrol visszaverodnek. Ez egy tarsadalom eletere lebontva termeszetesen vegtelenul bonyolult egyenlet, ezert emberi esszel nem is attekintheto.

Ugyanigy mukodik az emberi elet egy resze is, azonban en sem es mas sem mondja azt hogy csak ez hatarozza meg. (bar a hullamok szintjen nyilvanvaloan)

Az emberi agy pedig nyilvanvaloan korlatozva van. Mert anyag, es barmi anyag az korlatozva van.
    :) Es amikor azt mondtam hogy engedd szabadjara a kepzeletedet, nem azt mondtam hogy kepzelj el szines kepeket stb. Nem hanem azt hogy "lasd" azt amit leirtam.
    Tudom hogy ez igencsak lehetetlen, mert egyszeruen az agy keptelen ra. A tudat kepes, es at tud vetiteni dolgokat az agyba, de maga az kepetelen.

Szep az pontban a vilagegyetemes pelda,(nemtom honnan olvastad...) de mint minden ami csak egy kep benned semmit nem er csak szavak, es ugyanugy ego. Ha eled azt amit irsz az mas.... Az hatartalansag.
    Na udv.