"Aki másnak felbontás...!"
-
Hát akkor kezdeném szépen sorba.
Quasar!
3DS Max v6.0 (3CD a full) DC++ Koli és Matrix hubokról származik. Ha valakit érdekel a ripp (teljes értékűen használható, csak a textúrák és más sallangok hiányoznak belőle) letölteheti a
Cameleon warez oldalról. Nem kell fizetni érte. Nyomj egy "belépés"-t alul és megtalálod.
nenad_v!
Hát igen. Részben valóban osztom az álláspontodat.
Max 6. pluginokról csak annyit, hogy én már szedegettem egy jó párat erről - ftp://203.250.86.71/13/031022150238p/tmp/FE_03/Plugins Max - az ftp oldalról. Ha jól látom, talán Max 6 Iso is felkerül ide. A sebesség stabil 50-60k körüli. Egy szimpla Total Commanderrel "anonym" simán fel lehet lépni rá.
Aldaryn!
Remélem a gépemmel nem lesz baj. A vas egy Intel P4 2,4/533, 1GB DDR333, MSI Gef4 Tit4800SE8 128MB DDR, 140GB HD, 2db 17" LG Flatr. Szóval talán menni fog. Nem is ettől tartok igazán. Inkább attól, hogy hamarosan kibuknak a programban maradt hibák, és akkor jön majd a verziószám váltás, mint ahogyan az 5-ös verziónál is történt.
Szóval én igazából csak ettől tartok. Az biztos, hogy próbaképpen felteszem, aztán majd meglátjuk.
Eddig ti segítettetek nekem, de talán most egy kicsit ebből tudtam visszaadni.