Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Sonajk @:o)
    Sajna nem igazán megy. Nem tudom, hogy kell. Azt értem, hogy raytrace típusú anyagot hozzak létre. Ha ezt megteszem nem kapok átlátszó anyagot. A hiba biztos, hogy bennem lakozik, de amint már mondtam nem igazán értek hozzá. Ráadásul az angol nyelv hiányos ismerete elég csúnyán megnehezíti a dolgomat. Valamikor még a 3DStudiót használgattam (könyveket is megvettem hozzá), de aztán abba maradt a dolog. Ez viszont itt most teljesen más (Max), arról nem is beszélve, hogy a 3DStudióban megszerzett ismeretanyag (autódidakta módon) is rendesen megfakult a fejemben. Szóval igy nagyon nehéz. Rengeteg kérdést tudnék feltenni a témával kapcsolatban, de senkit sem szeretnék terhelni, illetve amire magamtól jövök á az mindíg is jobban megragadt bennem. Szóval ha használom (már pedig szeretném), előbb utóbb valamilyen szinten biztosan menni fog, csak az mind idő és türelem kérdése. Azt szívesen venném, ha tudtok olyan oldalt(akat), ahol a program kezelését magyar nyelven taglaják, azokat a címeket eljuttatnátok hozzám.
    Azért köszönöm, hogy egyáltalán vetted a fáradtságot és megnézted, no és a bíztatást is.