Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ackro
    Nna mostmár aztán tényleg felkűrta az agyamat a hardverparkom! Három napja számol hét gép (1800+ tól a 2.5GHz-es P4-ig) egy húsz másodperces animot (500 kocka)!
    Én nem tudom mit számol ennyit rajta, egy frame a tartalmától függően 7 perc és 2 és fél óra között számolódik ki. Igaz, hogy sok lámpa van benne (25db) volumetrikus fényekkel, meg tükröződés, miegymás, de ettől még papíron is hamarabb kiszámolom kézzel!
    Felháborító! :) Na ezért nem csinálok én magam szórakoztatására animokat és amíg nem lesz egy egymásodperces renderfarmom (25 gép) legalább, addig nem is fogok (ergo soha).
    Az egész csak azért bosszant, mert ma kellett volna leadni, de még 18 órányi pöcsölés van hátra, majd a képszekvenciákat összefűzni, meg hangot alávágni, feliratozni, átvenni DV-re, majd BETA-ra.
    Ráadásul nem is tetszik, még kellene bele motion blur is, de azt már nem mertem odatolni neki (causticsról szó sem lehetett), ígyaztán jó fos lesz az egész.
    Sorry, hogy elsírtam bánatom nektek, de ti legalább tudjátok miről beszélek.