Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    Hátttt...ugyan mindenkinek meg van a véleménye, mindennel kapcsolatban, de monitor ugyben nem egyezem Nyíri véleményével. Szerintem jelenleg a piacon a legjobbak a TFT-k. Persze abból is van gagyi, de néhány ugyan csak veri a CRT monitorokat! Munkahelyen egy LaCie 21-es monitorn dolgozom, kb 4 éve, vettük és mára már jelentős képromlás jelentkezett nála, pedig ezek a monitorok egyike a legjobbaknak. A TFT-knél nincs képminöség romlás mert más elven müködnek, nincs sugrzás, szintén az elöbb emlitett technikai okok miatt. Es durvának tertanám ha ezeket a TFT monitorokat titkárnöknek találták volna ki excelezésre! Nekik végképp nincs szükségük 19-21 colos professzionális monitorokra..asszem. De ez megint csak az én személyes megítélésem!!!
    Mostanság elég jól utána jártam a TFT monitoroknak sokat olvastam róluk, amik nagyon jó eredményeket értek el az a Samsung SYM 192T és az AG Neovo K-19. vannak ettöl jobbak is de ezekhez lehet itthon "könnyedén" hozzájutni, lehet külföldröl is rendelni de azok még drágábbak. Jó, magam biztos vagyok benne ha megtehetem akkor mielöbb szerzek magamnak egyet, már csak azért is mert ami monitorom van az kb 10 éves és már elég ramaty állapotban van. Ráadásul én DTP-zem is, az pedig igényli a nagy monitort.
    Hát részemröl ennyi, aztán mindenki maga dönti el mi jó neki.