Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Ezzel csak az a baj, hogy subdiv modellezéshez használhatatlan, vagy inkább sok tököléssel jár, amígy a körök körüli edge hálót (Amit extrude után a max generált...) manuálisan egy subdiv iteráció számára ehetővé teszel.... Amúgy ja, jó.

Flego: Tök jól haladsz a házzal! Egy kérés: Ha lehet, akkor ne a legjobb minőségű jpg tömörítéssel rakjad fel a képeidet, gondolj plíz a betárcsázós rám. Jó a 70-80%-os jpg tömörítés is! Ha példil azt mondom, hogy én képet még nemigen raktam ide fel 50K-nál nagyobban... :)

A tető miből van? Beton? Csak a hullámosság miatt. Nem kritika, csak érdekel, még nem láttam ilyet. (falusi...)
    A textúrákat szépen összedolgoztad, az egyes felületek találkozását azért egy kicsit még el kellene mosni. Egy lepusztult kocsmánál már baromi nehéz éles határvonalat húzni pl. a föld (50x újrahúzott, foltozott, repedezett, megint 50x újrahúzot beton, v. asztfalt... :D ) meg a fal között.
    A háttér egy kicsit sántít jpg szinten. Az ég és a hegy találkozásánál jellegzetes világosabb vonal formájában. Javasolt egy kis photoshop plasztika, vagy egy kis blur (mintha DOF lenne...)
    Méééég szemét. Ez így kicsit kevés. Sehol egy papírgalacsin, sehol egy újság, sehol egy gumi, (rágó... eh..) sehol csikkek, sehol félhalott hobó hajléktalan (na jó, ez nem szériatartozék...) Még rakhatnál.
    A zöld ülőalkalmatosságok ízléstelenek! Ergó nagyon jól illenek a képbe (nem, nem a kép ízléstelen, hanem úgy általában egy ilyen hely...) !! Talán egy kicsit el kellene koszolni őket.
    Homokon a noise-t vegyed egy kicsit kisebbre. Vagy inkább használj MAX standard textúrát! Kifejezetten jók. (Egy kis színkorrekció után... :)
    Ja és persze: Ezt a bódét nem tegnap rakták a homokba, ugye? (nem egy filmdíszlet..) Akkor legyen már mellette agyonletaposott fűcsomókból is egy pár, amik a kiöntött sörön (kilötyögtetett) elvegetálva a kocsma által széltől védett partdarabon próbáltak meg elég szerncsétlenül kanyarítani egy szeletet maguknak is ebből az "ó de happy" életből...

Remélem nem vetted rossz néven! Csak megpróbáltam minden csomót megtalálni a kákán. Ha ezeket nem csinálod meg, akkor is tetszik a kép. De remélem a kritikám építő jellegűnek is beválik.