Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• K.András
    Kész be is fejeztem ezután mert nagyon magasrol beszélsz itt mindenkivel.
    "Ez objektiv, nincs szo erzesekrol semmirol sem, csak a pixelek szin/feny ertekeirol. Ez objektiv. Vilagos nem?
    "
    Tisztázzunk alap fogalmokat, okés???Tudod te mit jelent az hogy szubjektiv-objektiv???Fenti irásod alapján kétlem!Te szin/fény értékekröl objektiven akarsz beszélgetni miközben nincsen két ember a világon aki ugyanolyan kéknek látja ugyanazt a kék szint!!!Mitöl lett ez nálad objetiv???Objektiven maximum akkor tudsz mérni ha én final renderel csinálok egy képet 2 ora alatt,és te ugyanazzal a renderrel megcsinálod 1 ora alatt!!!
    Akkor nem beszéltünk még arrol hogy itt nem feltétlenül vérprofi emberkék vannak, ami magában hordozza hogy sok esetben nem tudjuk mit kell beállitani,de ha lerenderelek valamit egy ora alatt,és te megcsinálod azt vrayban gyorsabban az még mindig nem jelenti azt hogy vray gyorsabb(!), maximum annyit jelent hogy te jobban ismered vrayt mint én brazilt vagy finalt!!!Tehát amikor te vray gyorsaságárol beszélsz,nem veszed figyelembe hogy a másik embernek lehet azért lassabb a renderje mert nem jol van beállitva a rendermotor és nem pedig azért mert a vray a leggyorsabb legfaszább istencsászár.Teccik érteni???
    Szal teccik nem teccik a te véleményed is egy a sok közül(na ez a tény),ergo semmivel nem objektivebb mint az enyém vagy Aldaryné vagy akárkié...
    2."Szoval tamaszd ala PELDAVAL azt amit mondasz, maskulonben amit mondasz mint csak szelloztetes, flameles.
    "
    Erre az a válaszom hogy szerintem ha valami flamelés akkor ez :Ilyen alapon mondhatnam az autos scened nevetseges hogy orakon at szamoltattad es meg arnyek sincs rajta."
    1.Van rajta árnyék csak szar,igy sikerült.
    2.Mutass valami fotorealisztikus képet amit te csináltál,és tisztelj meg engem azzal hogy nem ocsárolsz mert én nem ocsároltalak téged,én azt a képet nem annak érzékeltetésére raktam be hogy mennyivel jobb ennél vagy annál,te viszont azt a fát annak bizonyitékaként raktad be hogy mennyire gyors és szép a vray és ott ebben az esetben ez megdölt...
    Nagy valoszinüség szerint én befejeztem ezt a topicot,elment töle a kedvem,Aldaryn is nagyon régota ir ide és jokat is csinált,egyszerüen már nem veszed észre és megbántod az embereket...