Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    Freanki>Tudom nem nagy segitseg, de igy tenyleg nem lehet mit mondani, annyira attol fugg hogy milyen belso tered van hoyyan jon a feny stb. De ha esetleg nem brazillal csinalod akkor konkretan tudok segiteni foleg ha mutatsz kepet.

mindenki> kitalaltam valami nagyon jot a speedtreehez, mint lathattuk az a gond hogy nagyon egyonmtetu lesz az egesz. Meg az en kepemen sem volt igazan kontraszt. No ezen a kepen van lampa ugyan de ne tevesszen meg senkit sem, (csak teszteltem mi lesz area shadow-al) Szoval nezzetek mennyire tagoltabb a cucc. Es ezt annak koszonheto hogy a fa leveleinek es fatorzsenek is a materialja igy lett osszerakva> Alapmaterial>fallol map/shadow lightopcioval>a lightba vilagos textura>a sotetbe pedig sotet textura kerult. A textura sotetiteset maxban a color correctorral csinaltam. A masodik sorban vannaka matok alatta pedig a ket-ket map(vilagosabb sotetebb) a jobb also sarokban pedig az irradiance map calculatio ideje ~20 SEC! Egeszen low settingsel nagyon szepen tagolodik a fa! Andras te amugy is be tudod allitani FRnel a per object GI qualityt... :)