K.András: környezet nem lesz, lusta vagyok hozzá:)
Nenad: az AA-val tényleg picit gondok vannak, még nem igazán éreztem rá a pontos és gazdaságos használatra, de jelen esetbe semmi gond nincs AA-val. Ugyanis ezek a képek nem 600x450-esek eredetileg hanem 1200x900-asak, és az AA hibának vélt dolog, valszeg csak az átméretezés miatt van. Az hogy MR Vrayhez/Brazilhoz/FR-hez képest GI teljesítménybe tényleg lassabb, de otthon felhasználásra marhára nem tűnik fel (GI-t 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor használtam). Ha pedig melóról van szó, biztos nem fogsz nekiállni GI-t állítgatni, örülsz ha Raytrace-el megcsinálod a melód normálisan. Harmadrészt mondjuk örülnék hogyha kijönne standalone verzió a fent említett maxos renderekből, és lehetne más progikhoz használni, nem csak maxhoz.
Amúgy te mivel foglalkozol, hogy ennyire ráérsz cg-re?:DDD semmi dolgod sincs?:) dejó neked :PPP
U.i.: elég lol, mert AO renderen elfelejtettem bekötni az ködlámpák illumination shaderjét material shadow pontjába, aztán nem renderelt árnyékot nekik, így kereltkeztek azok a félköríves foltok a kocsi előtt :D