Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Huh, most viszonylag jól megúsztam a dolgot: Alig pár hozzászólás két nap alatt... :D

Haladtam ám a MaxScripttel! :) Csupán egyetlen probléma van, a Spacer által generált objektumokra nem tudok hivatkozni, máskülönben meg nem tudok egy rakatt objektumot egy spline mentén lerakni... Grr... Brrr...
    De gondolom majd csak megoldódik... :)

Nenad, amúgy ez az "elrepul minden" dolog nagyon idegesítő a Reactorban... Nincsen adaptív iteráció, csak fix, ha valahol az erő értékek "túlcsordulnak", akkor ott elszáll az egész, és nagyon kell tweakelni, hogy működjön... :((
    Baromi kevés időm van az egyetem mellett. Naponta utazok majd 4 órát, és ez teljesen elveszi az időmet... :( De azért haladtam a lánctalppal. Kijavítottam az előző összeállítás első sorban modellezési hibáit, és így már megy viszonylag jól.
    Azonban a meghajtás nem elég erős, mert a súrlódási elven működő nem az igazi. Amolyan "fogaskerekest" kellene csinálni, mint ahogy a valóságban van. Ezzel csak az a probléma, hogy megcsináltam, és szétzúzza a szimulációt. Amikor egy fog beleakad a láncba, a lánc megfeszül, és el kellene mozdulnia, ehelyett inkább egy illesztésnél eltörik. Nem tudom még, hogy miért, de gondolom ez is majd alakul.... :))
    Minden esetre jól mássza a kiseb dobozokat. A nagyobbakat nem. Azon nem kapaszkodik fel... De majd... :DD