Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Gabo, te igazi "mintafórumozó" vagy. Ritkán szólsz hozzá (sajnos... ?) de amikor teszed, akkor nagyon jót. TEljes mértékben egyetértek a véleméyneddel, ennek a fórumnak meg aztán főleg nem kellene torzsalkodás színterévé válnia. Ha valaki mégis erre vágyik, az kukkantson át a fórum más "kultúráltabb" részeibe, mert van ilyen bőven...
    Tényleg nagyon nehéz csupán szövegen keresztül beszélgetni, sokkal könnyebb félreérteni, vagy a hangulati jelentést kicsit máshogy értelmezni, és ebből nem egyszer volt már vita, ekem is...

Én nagyon szeretek ebbe a fórumba járni, mert eddig az a tapasztalatom, hogy egy csapat értelmes ember, jórészt értelmesen beszélget, és szintén, értelmesen vitatkozik, érvel, stb... Egy jó ideje itt vagyok már, és ezt szerintem sokan elmondhatják magukról, így mindenkinek volt ideje kiismerni - valamennyire - a többieket... Talán ez a kicsit zárt közösség is hozzájárul ahhoz, hogy mi itt jól el tudon dumálni, anélkül, hogy egymásnak esnénk... - mert ahogy elnéztem egy-két más fórumot, ott elég durva "anyázások" mentek...

Engem meg, most mondom, nyugodtan lehet elküldeni melegebb tájakra, mert megint össze-vissza írogatok. :)