Gabo#5096
Emberek! Kicsit szerintem túlreagáljátok a dolgokat.
Ki így, ki úgy tanul. Ha már volt olyan modell, amit éppen készít, attól miért ne csinálhatná meg? Legalább van összehasonlítási alapja és könnyebben megtalálja a hibákat esetleg a saját munkájában is. Az is lehet, hogy talál egy jobb, egyszerűbb megoldást valamire a munkája során, amit más esetben nem biztos, hogy észrevett volna.
Egy viszont biztos nem azzal fogunk a másiknak segíteni, ha lehordjuk, hogy milyen unalmas témát talált. Még mindig jobb, mint ha egyszerű user-ként a netről letöltögetett modellekből állítana elő valamit és azt saját munkájának mondaná! Inkább segítsük egymást azzal, hogy tényleg értelmes kritikákkal állunk elő. Esetleg azzal, hogy alternatívaként elmondjuk mi milyen módszerrel próbálkoztunk volna.
Engem is az köt le igazán, ha új dolgokat alkothatok. A mostani modellemhez hasonlót nem igazán láttam eddig és tutorialt sem találtam ilyen témában, ennek köszönhetően viszonylag lassan tudok csak haladni, mert magamnak kell megoldanom minden apró lépést. Tény, hogy ebből lehet talán a legtöbbet tanulni, de a végső témámmal hamarabb elkészülnék egy jó útmutató alapján.
Más. A neten keresztül elég nehéz árnyalni az ember mondanivalóját. Könnyebb félre érteni a másikat. Ezért inkább próbálja meg mindenki moderálni magát és inkább kétszer gondolja át mit ír és milyen stílusban.