Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• K.András
    "Egy kép editálására miért nem jó egy ps?:)) Mit lehet Shake-be megcsinálni, amit PS-be nem?:)) csak azért kell shake-be kompozitálni mert Ward is azt használja?:DD "

Kezdjük azzal hogy nagyon szüklátokürö vagy.Azt hiszed csak Ward használja???

"Visszatérve az AudiTT-re. Mindenki AudiTT-t modellez, és mindneki mutogatja hogy milyen ügyes, de én és még sokan mások már hánytak tőle. Én azért CG-ek, hogy újjat alkossak, mi értelme van valamit újból és újból megcsinálni, amit már előttem legalább!! 20 ember megcsinált, mert kb. ennyi AudiTT-s képet láttam már. Kreativitás, vagy valami..."
    Na kérlek,az álltalános iskolába is megtanulod a matekot 1+1=2, mindenki hány már töle és mégis mindenkinek meg kell tanulnia ha utána ki akarja számolni hogy mennyi 2+2!!!!
    Arrol nem is beszéltünk még hogy ha azt mondom valamire hogy hányok töle az nem épitö jellegü kritika, hanem demoralizálo tényezö=elveszed a kedvét az egésztöl!!!
    Arcod akkora hogy nem fér be a forumba,ha annyira menö cg-s vagy hogy te mindig ujjat alkotsz,akkor nem tudom hogy miért használsz fel olyan blueprintet amit más csinált!!!Ami fentvan Onno van Baam vagy a suurland oldalán blueprint az mind megvolt már csinálva, ergo a shelby is amit te csináltál...Ennyit a kreativitásodrol!!!Én itt befejeztem, mert nem azért jövök ide hogy azt olvassam hogy te hánysz a másik munkájátol, mert már más is megcsinálta...