Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Quasar
    Star Wars kid! Én nem értek hozzá, de a Max5-nek van egy hasonló tutja. Mikor az orrszarvút teszi egy bekamerázott képre, meg mikor a billiárd golyókat mozgatja. De azt nem kérdezd hogy a felvétel minden képkockáját hogy szúrod be. Esetleg egy másik tut alapján - valamelyikben van egy robbanás video. Gondolom én.

Más: Csinálom a Nissanom, marha buszke vagyok magamra.Bár lehet hogy senkit nem érdeklek, még képet sem küldhetek? Logót mivel kell csinálni, és hogy teszem be?
    Ha valakit esetleg érdekel az autóm -ami nem tudom hogy kész lesz e 5000-ig - az itt nézheti meg. A Kritikákat szivesen várom. De mire megnézitek lehet hogy már egy másik kép lész róla, mert az elején leszedem az ovális indexeket vagy valami.
    http://free.x3.hu/quasar/nissangtr.jpg
    A gumik meg azért olyanok mert TOYO, és ez igy van. Még nincs teljesen kész. Na meg még a texturázástól is fosok, mert még soha nem csináltam. Meg a versenyre nincs is brazilom, mert ugye alapfeltétel asszem. Amúgy mivel a kocsi 2F2F filmből van, meg dragster, ezért tele lesz matricával, és azt is olvastam valahol hogy 5000-re nem sok matrica legyen. De próbálkozok!