Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    ...Azert mert annyi ember csinal vmit az nem jelenti az hogy valami a viragkorat eli... Sot!
    Sokszor elgondolkodtam mar ezen, az emberek egyszeruen megcsomorlottek(?)

De legyunk specifikusak, 1.A polymodellezessel gyakorlatilag nem lehet pontosan modellezni.
    (nem veletlen hogy senki nem hasznalja a cadben)

2. Az alltalad emlitett muveszek listaja nem is olyan hosszu, minden (99,9%) modellt gyakorlatilag ami filmbe vagy CADbe megy nurbsben keszitenek, miert? Mert FELBONTASFUGGETLEN. Most talan hagyjuk a meshsmootot mert azt mindenre lehet hasznalni csak arra nem hogy valami megtartsa karakteret, legyen az finom vagy markans. Vagy orakat kell kulon annak a setupjaval elkinlodni.

Polygonalis modellezes egyeduli szerintem alapja az jatekipar. Bar nurbs ugyanugy konfigolhato, de sokszor jobban jon ha az ember azt a keves polygont "kezben tartja"

legyen 2h:30m perc,ok...
    20 percnel nem hiszem hogy tobb kell nurbsben.
    Ezt videoval is ala tudom tamasztani.

De vegul ez persze csak veleny, ki ki menjen a maga utjan, en azt tartom ha van valami jobb es egyszerubb akkor azt erdemes...

Ps
    termeszetes hogy benne figyel az Uwv kod, hiszen hogyan rogzitene mashogy a texturat a polyhoz. Nem az UWV talalmanyaval van a gond hanem azzal, hogy ezt sokkal de sokkal jobban is lehet hasznalni, lasd BodypaintR2 DeepPaint2.x
    Ezt lassu reagalast tartom igazabol nevetsegesnek, amikor annyi renderer van mar mint a az egen a csillag, renderert integralnak, ugyanez a particle, stb rendszereknek. Ez buszken mutogatjak a videot az "uj" featureval, hogy maxban mostmar kezzel konnyeden stichelheted ossze az UWV mapokat. Hehe