Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    Egypar gondolat.
    szerintem ezek a max modellezesi/texturazasi(fokepp UWV!!) eljarasok ideje lejart (kiveve nurbs). Lehet vele kinlodni, mert en annak talalom a RhinoNurbshoz/Sketchup Subdivision push pull modelling/Zbrush Sculpting, kepest (bocs akit megsert) Ezekbe benne van minden ami kell, sokkal kevesebb idobefektetessel.

Teccik amit csinaltok szo se rola, csak nem ertem minek zuzodni vele ennyit.
    :))
    tegnap ulok es nyuszkonak irtam a cinema 4d tutot, es csodalkozom, vajon miert nem lehetett maxot is megcsinalni igy, beteszed a lampat, beteszed a targyakat, radiosity bekapcs, lerendereled es gyonyorkodsz benne.Barmilyen szogbol renderelve egy szep kepet kapsz. Talan ez foghatott meg benneteket is a brazilban, alapbol teny hogy szebbet renderel.
    En el szoktam ilyeneken is gondolkodni, mi ertelme van ennek az agyonbonyolitasnak, C4d ugyanolyan nyitott a plugok fele, sot az egesz cucc egy plughalmaz, csakugy mint max, megsincs ossze vissza halmozva az egesz. No mind1 persze nincs vray C-hez igy huzom a szekeret tovabb.