Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    en ertem mirol beszelsz, persze lehet en sem voltam ertheto, de regathering ide oda (vray pmap is igy mukodik)a pontossag az ami zavaro. Nincsenek szep arnyekok azokon az objektumokon amik nem direct lightot kapnak. 50.000.000 photont is kilohetsz akkor sem. (eppen most tettem meg) Mondjuk nagysagrendben is keves ennel sokkal sokkal tobb ray van kilove sima GInel.Egy egyszeru szobaban is egy ket targyal meg ket plusz nulla. minimum. Persz ez mar high settings.
    ami persze tovabb tart, es na a lenyegre terve sokkal jobban nez ki... :) En maradok ennel a final rendert illetoen.

Viszont van egy nagy kiralysag a vraylightban, tud "fenyt egyik helyrol a masikra atvinni" tehat peldaul ha jobb arnyekokat/megvilagitast szeretnel az interiorben, akkor az ablakhoz teszed a lampat es becsekkolod, skylight portal, igy ugy fog mukodni mint egy skylight de megis general nagyon szep soft shadowst csakugy mintha skylightod lenne baszott nagy settingsel...

Ez nagyon brutal, ha pl beteszel moge egy self illuminated planet akkor annak az energiajat is "kilovi", meg akkor is ha NINCS GI(!). Vilagit, es megvilagit targyakat a self illuminated plane vraylightal osszelove (skylight portal) GI nelkul is. behalas.