Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    szerintem eppen emiatt nem. Bar fene tudja...
    De ha pl megnezed egy sima skylight es a plane esetet, az meg alacsony mintavetelezeseel is sima. Mig hdri-nel mar latszanak a foltok. Foleg a reszletgazdagabb hdri-nel...
    Aztan az jutott eszembe hogy ez valoszinuleg scene fuggo, mert ha eppen "olyan" szogbol csinalod akkor lehet igaz.

QMC-ben meg az a jo, hogy ennel joval lejebb is le lehet butitani, es felvenni az interpolaciot, ami kicsit "homalyos" GI-t eredmenyez, de momdjuk 2masodperc renderido, egy kis animhoz csak idealis.
    A masik elony az hogy alacsony mintavetelezzesel is a fenyviszonyok nagyon hasonloak. Ezt nemtom hogyan csinalja, mert semelyik masik rendererre ez nem igan. Valszeg a irrmap interpolacio a ludas megint.

Igazabol most kezdem erezni hog ertem valamelyest vrayt. Meg mindig vannak olyan dolgok amit nem tudnek perfect prezentalni. :(

Sajnos brazilban ezt nem lehet megcsinalni, talan az 1.2-ben. Eleve mas az egesz. de vannak olyan bellitasok aminek hatasara egyszeruen kifagy...
    (pl amikor a memoria rovasara gyorsitani. depth 5 nel mar fagy(?) Meg az egesz mas, nem hiszem hogy fel lehetne huzni ennyire...:(
    Viszont a photon map server nagyon tetszik a brazilban. Szerintem ez a legjobb.

Mas vegul megis talaltam FR ST1 ben valamit ami mindenkit ver. Es ez az interior scenes. Marha gyorsan es balanced rendereli. Tenyleg le a kalappal. Amugy szerintem v1.2 korul mar oda fog verni a tobbieknek. Csak javitsak ki a hibakat.