Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• youth #4097
    A legfőbb a Memóri mérete mert az adatokat ugyebár a memórián tároljuk... ha nagy polygonszámú testtel dolgozol akkor minden polyt vertexet vagy nemtom hogy de el kell tárolni ezért jó ha gyors és sok a memória... Valamint CPU-ban is jobb a gyorsabb a renderelés miatt... A videókárty annyira nem számít... egy sima riva TNT 2-es is megtenné.. de há már van rá zsé akkor vehetsz abból is jobbat de nem fontos... a videókártyát ugyanis ki is lehet zárni a számolásból: én Rhinocerost szoftwares emulációval használtam mivel különben mindig kifagy a videókártyámnak hála... pedig nem rossz ati radeon 9000, de így lehet kicsit lassabb mert a CPU számol mindent... ha nem szoftwares az emuláció akkor a vedeókárty éa a processzor is dolgozik így gyorsabb... ennek ellenére ha nincs sok pénzed rá ne vedd emg a drágább vedeókártyát... vegyél 1024 MB RAM-ot lehetőleg 333MHz felettit de ez a procitól függ majd hopgy AMD avagy Intelt veszel... Én az AMD-t ajánlom márcsak az ára miatt egy 2000+-os AMD (1700 Hz azthiszem) egy Intel Pentium 4-es 2000 Hz-es géppel vetekszik ráadásul az ára fele az Inteléhez képest... csak jól kell hűteni és az AMD a király (persze ez csak az én véleményem mindjárt jönnek az Intel hívők és levágják a fejem :)))) De tény az ár/teljesítmény viszonyban jobb... Már csak kell hozzá egy jó alaplap (MSI vagy más Gigabyte vagy hogy írják... Asus és Abit kicsit drágák legalábbis mikor múltkor néztem azok voltak...)

Ezek persze csak saját tapasztalatok nameg interneten való böngészés eredménye...

Remélem hasznosat mondtam számodra...