"Aki másnak felbontás...!"
-
Geccoka #40749 Igen, igy utolag tenyleg kicsit alulvilagitott a kep, nekem is feltunt, fizikai kamerat hasznaltam, lehetett volna nagyobb is a zarido, a kovetkezokben majd figyelek ra. Meg igazabol nem is szoltak, hogy legyen vilagosabb.
A konyha az 3 nap alatt keszult, de ugy, hogy van meg egy masik konyha is, amit mar regebben linkeltem ugye fun kepkent (voros kanna az asztalon, sok doffal), na ebben ugyanazok a butorelemek vannak benne, csak mas elrendezesben, meg nemelyik kicsit atalakitva. A masik konyha az olyan kb 5 nap volt, leven 1 db ujsagszkenn referencia volt, hogy hasonlo legyen, meg persze a falak alaprajza. A tobbit mind nekem kellett megtervezni. Kicsit ki is voltam tole, ugye en nem vagyok butortervezo es rengeteget kellett agyalnom, hogy nezne ki jol. Meg maga a szkenn csak egy nezetrol volt, a tobbit nekem kellett osszehozni. A mostani konyhat szinte teljesen en rendeztem ossze, csak par utmutatas volt, aminek benne kell lennie, pl beepitett huto, meg mikro. Ja, amugy ugy 3 nap, hogy alltalaban 16-18ig suli, szal csak azutan ertem ra :D.
Egyedul csinaltam itt mindent, persze a nem butor elemek, mint a huto, mikro, vazak, viragok meg ilyenek azok kollekciobol meg a netrol vannak.
Az uszi meg sokaig keszult, pontosan nemtom, talan 5 nap, mert arrol egy nezet skicc volt meg alaprajz, azt abbol kellett osszehozni vmit, persze rengeteg valtoztatason ment at menet kozben, azert is volt ennyi. Ott a liftet nem en csinaltam, azt egy kollega, aki a haz mas reszen is tevekenykedett.
A kontrasztra meg figyelek, mert azzal meg szoktak bajaim lenni, de hat folyamatosan tanulunk :D
Az album meg tenyleg neha behal nalam is, vmikor csak masodik klikkre hozza be a cuccot, nemtom miert, lehet szar MO-ra a kapcsolata? Egyelore talan jo lesz, elobb utobb lesz sajat is remelhetoleg :D