nenad#3957
bodypaint R2 ez az ami tudja automatikusan. Mindenfel gonosz forman kiprobaltam (demoban) es tokeletesen mukodik. Automatikusan. Hadd ne mondjam mekkora aldas ez.
ha mar itt tartunk leirom mi van a cinema4d8.1-ben hadd almodozzon a maxos kozonseg is.
Na eppen festetek egy ket testet es nezem raygun. Mi lehet ez a baromsag? rendereles, radiosity szamol,kesz, na mondom ES? aztan csak ugy veletlen ahogy a test fele mentem a kurzorral, je ezzel lehet festeni a mikozben megtartja a radiosity solutionban tarolt feny/arnyek viszonyokat. Hat BAZDMEG. Ilyen nincs. A kepet egyszeruen keszre lehet festeni.
Meg most sem tertem magamhoz.. Na radaskent ha single animation solutiont valasztasz akkor lehet forgatni is....BAKKER!
Az igazsag az hogy en Cinema4ds voltam ezelott, de megjelentek az uj tracerek Gi enginek es kenytelen kellett valtottam. Sajnos az engine ugyanugy finalrenderes benne mint volt. Igaz ez olyan stage1 butitott verzio, nem rossz de nem vray. Szoval temara visszaterve ilyen kene max ala!