inz: a technika poly, mostanaban erre alltam ra, 4 nap alatt keszult el, napi 4-5 oraval szamolva.
fle go és Frenkie: tukrozodes azer ilyen, mer olyan az egesz, mintha betennel egy autot a nagy semmi kozepebe, azzal a kulonbseggel, hogy itt van foldszint. Valszeg a valosagban is igy nezne ki. Már ha lenne ekkora semmi a valosagban :) HDRIhez meg ugye nem ertek...
Orange és Nyiri: szerintetek ha az illeszteseket (fekete csikokat :) bumppal csinalnam jobb lenne? Vagy chamferoljam el az eleket?
Quasar: koszi, ha kesz leszel kihivlak majd egy gyorsulasra :)) Konkretan milyen gepszornyet keszitesz?
A fekete csikok egyszeruen beextrudalt poligonok.
Valoszinu ezzel nevezek majd a garazs projectre, addigra majd lesznek "matricak" is, be van tervezve.
Aldaryn: az elso lokharito direkt szogletes, ha tenyleg nem tudsz mast mondani, akkor (a te szavaiddal elve) most a bal kezemmel finom, utemes mozdulatokkal megveregetem a jobb vallam :))
Ablakot meg teljesen elolrol kezdtem, megcsinaltam meg1x ugyanugy, es most jo lett. Ki erti ezt...
Meg1x koszi mindenkinek a hozzaszolasokat, sikerult egy jo napot szereznetek veluk :)