Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• SoftFX
    Aldaryn: BRrrrr...Persze az ajtó alatti bemélyedés...Nos az egész úgy kezdődött, hogy az egészet egy Blueprint alapján terveztem...=> sok mindent máshogyan képzeltem el (ide egy szép nagy
    kipufogócskát, de amint írod nem sikerült hengeresre :( ). pl a motorháztetőre hatalmas
    légbeömlő nyilásokat tettem, aztán megnéztem egy igazit képen => kisebbre terveztem : ). De az ajtó alatti részt elfelejtettem kijavítani...majd javítom...
    Akkor ez a probléma megoldva, ugye? Csak erre a mesh "gyürődésre" gondoltál?
    Abban is segíthetnél, hogy hogyan kerüljem el , hogy egy pontba ne 10, hanem csak 4 vonal fusson...tudom több ponttal, de akkor már nem marad a "szép" négyzetháló, hanem már-már háromszöggel tarkított => a rendernél kiemeli a háromszöget a többitől, így nem lesz egy egybefüggő felület...remélem érthető...
    Ez állandó problémám!!!
    Itt van néhány kép:
    wire01.jpg
    wire02.jpg

Itt még nem javítottam a bemélyedést, és a visszapillantót is át akarom tervezni (főleg a tartóját).
    -Ja és a mester csak idéző jelben volt ha ez megnyugtat és lemondasz az építkezésről és az ugrásról :) Bár kíváncsi lennék milyen parancsszóval lehetne arra bírni, hogy a mi házunkra húzd föl a 4. emeletet :) -De ez is csak poén volt. :)

-Mire jó a Render to texture? Láma kérdés, de tényleg nem tudom, nem használtam...