Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• SaWo
    Nem biztos hogy jól értem a probláémád, de szerintem az a baj, hogy vannak editable mesh objektumjaid, és ezeket szeretnéd egyesíteni, igaz? Na ennek van több módja is: nézzük a legáltalánosabbat:
    fogdd meg az egyiok editable mesh objektumodat, és kattints rá jobb gombbal, és keresdd ki az előugró menübven az Attach menüpontot. Ekkor elváltozik az egér ha jól emléxem, sé ha most rákattintasz egy másik objektumra, akkor egyesülni fognak. (ilyenkor ha a két ojjektum materialja különbeöző, akkor megkérdezi, hogy mit tegyen az anyagmintával). Na ha ez megvan, akkor már egy objektumként kezeli a max őket, viszont fizikailag még nem egy test. Most fogdd meg a két fél objektumoda,t és ahol egyesíteni szeretnéd őket, ott jelöld ki a vertexeket, és keress egy olyan gombot a szerkesztőpanelen, hogy WELD. Ha arrra ráböksz, akkor egyesülnek ténylegesen a pontok. Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ez a veldelés csak akkor müxik, ha két vertex ugyanabban a pontban helyezkedik el. Tehát attach-olás előtt próbáld őket összeilleszteni viszonylag pontosan. Bocs, ha értetlenül fogalmaztam, leírom majd mégeccer.