Ja még egy apróság.... (folytatása)
Mondjuk vannak a manusok, akik beszélnek. Script nélkül megközelítőleg soha nem lenne készen egy 30 mp-es beszéd, persze a magyar ABC-hez fonetizált tátogáshoz a száj pontjainak megfogásával, mozgatásával. Nyilván bárki rávágná, hogy semmi gond morph. Csak kérdem én. Amikor 1 manus van és a feje mondjuk 30 morph részből áll, és a file ezek után alapból 23M-ás és mondjuk van összesen a jelenetben 5 manus aki szintén beszélne végre és így a file olykor elérte 115M-át, ja és persze a jelenet többi eleme még nincs benne, ami alapból meg 15-20M. Szóval a morph nagyon jó akkor amikor 1-2 alak van és annak az arcmimikájának illik valamennyire megmozdulni.
Van akinek elvettem egy életre a kedvét a max scriptezéstől, de vannak akik még inkább kedvet éreznek hozzá és foggal körömmel igyekeznek valamit tenni e cél érdekében.
(aki akar valamit, azt meg is csinálja, aki meg nem, az soha nem fogja megtenni, csak beszél róla, szerintem itt mindenki maximális odaadással van az ilyen dolgok iránt, csak titkolja)
bocs, csak eszembe jutott