Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    már készen is van egy 40 perces (szerényen mondom neked, mert szürkén megpróbálom meghúzni magam, ha nem gond), de akkor tölteném fel, ha a kb. 1 hónapja mondott 3d-sd weblapon legalább 3-4 tutor lesz fent, s akkor máris megy fel.
    Ebben az alap biped készítése van, ternmészetesen scriptek nélkül (na ez nekem script nélkül kín keserves volt, áldozatkészségem szerintem van), 40 perc ugyan 400M körül van. A lépések elhelyezésétől a kézmozgáson át a visszafelé lépés, integetés, persze alapokon, hogy ne lehyen rögtön szaltó a jelenetben, vagy éppen egy hanyatt vágás.
    Ha többeket is érdekel, kérném az űrlapokat töltsék ki a napozóban.
    Higgyétek el, ha valaki ért valamihez és a másiknak átadja az szerintem nem lesz észjátszás meg ilyesmi. Jaj nenadesz-ről jut eszembe, főleg neki köszönhetem, hogy ennyire haladok a scripttel, hiszen régebben ő adta meg az első seggbe rúgásokat (úgyis le fogja tagadni, de nem gond, ő állandóan mindenkinek segít, ami tényleg dícsértes).
    Javasoltam egy msn-en keresztül látható, vagy mármi más módon látható max munka láthatóságát. Ha bármi készít bármit a másik nagyon sokat tanulhat belőle.
    Nincs igazam?