Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    GIXER: bátorkodom megemlíteni, hogy a 30 napos és a regisztrált között semmi különbség, de tudod arra gondoltam, hogy aki otthon nem hivatásszerűen készíti az animjait annak adjak némi esélyt arra, hogy ő is kipróbálhassa. Ennek ellenére vannak olyan emberek akik semmiféle képpen nem tudnak hozzájutni 3dsmax7-hez, még régi verziókhoz se, amikkel legalább az alapokat megtudnák tanulni. De ennek ellenére vannak olyan free 3d-s programok, amikkel igazán jó dolgokat lehet elkészíteni (povray, blender...), vagyis ma már ha valaki akar akkor talál és alkot és az nem igazán lehet kifogás, hogy nincs időm, meg ígyse, meg úgyse, nincs igazam?
    Ezzel a nem találtam meg a helpben én is megjártam, amikor egy biped elemet kellett a megmozgatás után bvh-ba átalakítani. Ha készítettél már ilyet, akkor szerintem a local a parent és a world koordináta kiolvasási kapcsolat egyik biped elem a másikhoz az gondolom megizzasztott, vagy megizzasztana. 2 hónapos keresgélés után abbahagytam. Mert nem minden jön össze.
    Az, hogy ebből élsz, az nagyon super. Voltam vendégségben néhány helyen, de mindenkitől azt hallottam, hogyha egyszer csinálod és szereted, akkor nem tudod abba hagyni. De olykor meg a határidők is eléggé komolyak és aki kiadja és megállapodik, hogy egy munka mikor lesz kész olykor téved, legyél a saját főnököd, vagy akár a főnököd beosztottja, mindegy. Ekkor jön a látástól mikulásig. Na ezeket az embereket egyátalában nem irígylem, amikor a szerencsétlen reggel csak azt veszi észre, hogy az ablakon szürke fény szűrődik be, aztán gyorsan abba hagyja a munkát. uff én beszéltem
    Ha gondod van a scriptben, szólj, hátha tduok segíteni.