"Aki másnak felbontás...!"
-
Kisebb képet légyszi! Az ideális képméret 680px szélességű! Ezek széttolják a fórumot, ami egyébként nyagon tetszetősen mutat, ha sok képet ízlésesen linkelgetünk!
Nagyobb képről szúrj be 680px széles thumbot, és linkeltess a nagyhoz belőle!
Na, pár apróság: Szvsz nem kell ennél világosabbnak lennie, csak pár dolgot kellene meggondolni. Legelsőnek is nem értem, miért nincs a kép rendesen a vászonra igazítva. ez engem baromira zavarna. Lehet ugyebár oylan kifejezetten házimozihoz (vagy mozgókép nézéshez) kialakítottvásznat kapni, amelynek szélén 5-10cm-es fekete csík gondoskodik arról, hogy a kép körül megfelelő legyen a kontraszt. Szerintem iylet rakj a falra. A másik dolog, hogy nekem nagyon közel vannak a front hagfalak, a tér nagyon nyitott lefelé, így azt érezni, hogy bővel távolabb lehetne rakni őket egymástól. (hogy a hangtér folytonos legyen, a hangsugárzók elhelyezése még ilyen high end cuccnál is fontos...)
Talán csak apróság, de ha már ennyi kész van, pár sorrund doboz is mehetne a képre, (vagy van, csak nem látom), iylen cucc esetén a 7.1 már nem meglepő, és ebben az elrendezésben ennél több doboz látszana. Technikai jelelgén túl ez még egy kis változatosságot adna a képnek, meg +1 oldalról tudnád megmutatni a 705-öst, ha már lemodellezted. :o) És szerintem kicsit alacsony a lába... nem tudom, miért, de nekem akkor is. Vagy a B&W webjén az összes képet nagy FOV-val alulról fényképezték. :/