Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    NENADESZ: na ez meg fogalmam sincs mi, lehet, hogy jól írtad, csak nem értem a dolgokat (Competitionbe ...). Ha nincs anim, akkor talán mozgás se. Ha vannak figuráim és a storyboard alapján azok tesznek vesznek amit kell, akkor azt nem értem miként gondoltad, hogy nem kell az anim. Már pedig a karjukat az ujjaikat és a száját beszéd közben azért mégis meg kell mozgatnom valahogy, vagy akkor neki se lássak. Régebben készült egy 6'30"-es anim amiben ma már észreveszem a hibáimat, akkor meg nem igazán finomítottam, meg a max 5-ben nem is nagyon lehetett aok dolgot megoldani amit szerettem volna. Ez a 6perces fél évig készült hanggal meg mindennel. Aztán készült kisebb is, csak azt nem értem, hogy mire gondoltál, hogy ne legyen benne csak tárgy?
    A layer manager igazán nem tudom mire való. Magyar elírás sehol se volt. A max forgalmazó cég meg már szerintem baromira unja, hogy hívom, hogy ezt vagy azt hogy kell megoldani, mert ugye használom a max6 trialját, még jó hogy az van és van mire hívatkozni. A Layer Managerben ha 2-3 mondat erejéig leírnád mire való igazán, akkor azt nagyon megköszönnáém. Magam ise hide/unhide, mert különben pusztulnék bele az egészbe. Egyszer azért próbáld ki, hogy 4 bipedes skinelt manus van a képen, mindegyiknek úgy 10-50 lépése le van rakva és teszi a dolgát. Most az a feladat, hogy a lépéseket szeretném a Track-ben odébb vinni pl. 2 lépés kezdő pontját. Na az nem semmi, amikor (650.000 poly) kijelölök egy lépésboxot a Trackben, akkor kb. 2-3 perc mire megjelenik a kis fehér golyócska, hogy elmozdíthatom. Erre van-e valami megoldásod, hogy ebben a scene-ben ne unjam el magam, mert hiába hide a többi vagy bármi, akkor is ilyen lassú a jelenet lépésváltoztatása. előre is köszi az infot.