Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ronin666
    Jó rendben akkor majd a képeket feljebb pakolom. Igazad van nem sok helyen raknak festményeket 150cm magasságba :). A lépcsőben is igazatok van, de abba az a poén, hogy a padlón ugyanaz a textura van, és mégis ilyen lett.
    A saláta a sarokban már elég élethű, vagy azon is kell még valamit cifrázni?
    Még tervezem a két baloldali képre nagyobb bumpmapot, hogy úgy tűnjön, mint ha ecsetvonások lennének rajta, és le szeretném rólluk venni az AA-ot, csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet texturák esetében kikapcsolni. A Design21 fórumán felemlegették hogy kapcsoljam ki, de nem kaptam rá választ, hogy hogyan is kell azt :(.
    Meg még a hátteret szeretném kitenni fixre, mert most csak az evrioment-nél van bekapcsolva, hogy rakja háttérbe. Arra gondoltam, hogy egy marha nagy téglalapra ráhúzom a textúrát, és azt rakom a háttérba, és az már fix lenne, de annak az a baja, hogy azt is külön be kellen világítani, mert alap járaton sötét lenne. Van valami más módszer a háttér fix elhelyezéséhez?