A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    na készen vagyok teljesen...
    délután beszéltem (helyi tarifával...) 20 percet az egyik ügyfélszolgálatossal (simulékony kis csíra), mondta küldjek mailt a problémaámmal (mármint, hogy a 90%-os figyelmeztetés hiányzik) erre jött egy mail ezzel:
    "Amennyiben az előfizető az adott időszakra megállapodott mérték 90%-át eléri, a szolgáltató erről e-mail formájában értesíti a jogkövetkezményekre történő figyelmeztetéssel. Amennyiben az előfizető az adott időszakra megállapodott mérték 100%-át eléri, a szolgáltató jogosult az adatátviteli sebesség maximum 90%-os lassításával a hálózati hozzáférést korlátozni. Amennyiben az előfizető a szerződésszegést a szolgáltató jogkövetkezményekre történő felhívása esetén sem szünteti meg, a szolgáltató jogosult a szerződést a 4.6.2. pont rendelkezései szerint felmondani."

kész, döbbenet
    ja még annyit odaírtak alulra:
    "Észrevételei jelzését nagyon köszönjük, továbbá kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben élő hűségnyilatkozattal szerződést bont, az adott kedvezmények és az esetleges ajándék eszközök - hangfalszett, mp3 vekker, kampánytól függőn - kiszámlázásra kerülnek."

bocs az offért, de nem bírtam ki skacok....