A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    tévedsz
    ;)

én nem írok be eredményt (eddig sem írtam be, ezután sem fogok ;) )
    azért meg pláne nem rakok be semmilyen eredményt sem hogy láthassad hogy a 22-1-es eredményed az még messze kevés ahhoz hogy domboríthass vele akár itt akár máshol
    (hogy nem lenne eredményem? Lképzelhető... ( ;) ) bár engem akkor is megnyugtat a tudat hogy tisztán érek L bármilyen eredményt is amilyet elérek)
    lehet hogy velem van a gond...
    :)
    nem attól lesz vki jó játékos hogy van egy normális session eredménye
    lásd: attól is csak egy nyomorék csíter vagy
    verheted a kis pattanásod attól még ez a helyzet
    megpróbálsz jó képet festeni magadról, de már késő
    ;)
    megalapoztad a hírneved
    te... kis "volt" csíter
    ;)

agyilag is még kicsit nőnöd kéne hogy ezt felfogd... de majd talán... egyszer... bízzunk benne
    ;)
    mivel optimista emberke vagyok általában így én tényleg... őszintén hiszek a te szellemi (most nem káromkodtam neked ;) ) fejlődésedben és később talán megérted miért is reagáltam így a te írásodra ahogy reagáltam és a többiekére miért nem írtam semmit sem
    ;)

kis büdös mocskos csíter vagy és vered a géped előtt a pattanásod hogy: "22-1........... huá"
    érted: add be ezt másoknak hogy egyrészt "tisztán" érted ezt L másik meg hogy ilyen eredmény még semmi
    evvan
    ezért reagáltam így a te írásodra ahogy reagáltam

de igazad van... tényleg... nincs semmilyen eredményem sem
    :D