A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    !!!!!
    Volt alakalmam elfogadni a G&R klános srácok meghívását a 14:30-as megbeszélésre ahol sajnos csak én vettem részt a G&R klánon kívül.Nemtudom mennyire tekintetek prominens személyiségnek engem a több mint 2 évnyi játéktapasztalattal a hátam mögött valamit az -(xSU)- oszlopos tagjaként,de annyit szeretnék elmondani a G&R-el kapcsolatban,hogy a srácok teljesen letörtek amiért a klántársukról(mostár ex klántárs) kiderült csítelés után az egész klánt minősítik csíternek.
    Kérek mindenkit,hogy ne közözítsük ki a G&R-t a magyar AA társadalomból hiszen ők már megtették a szükséges lépést/Kirúgták a csítelésen kapott srácot/
    Azthiszem annyi tiszteletet és bizalmat megkaphatnak mint például mi hiszen Inquisitor (ex xSU) is el lett kapva csíttel és mégsem dobáltok minket sem sárral azóta....../Vagy de?:))/

A G&R hozzátette még azt is,hogy a jelenleg futó(igaz csak TESZT) magyar war-ból kérik törölni az összes G&R-es eredményt ezálltal is eloszlatva minden kétséget affelől,hogy az elért eredményeik csíttel jöttek létre-szerintem ez egy nagyon nagy gesztus a részükről.
    Egy-szó mint száz fogadjuk ujra a bizalmunkba őket!
    (Ha ezekután amit leírtam átcsesz valaki a G&R-ből annak széjjel lesz rugva a seggfeje!:)))