A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Azon gondolkodtam, hogy kene irni egy levelet Homey-nak (tracker gazdaja), hogy mi lenne, ha leallitana a trackert vagy csak az AASA servereket trackelne.
    Sok budos csiter csak a fragrate miatt csinalja (remelem), igy talan csokkentheto lenne a szamuk.

Ki vallalkozik ezen level megirasanak angol nyelven? Fogalmazasbol nem vagyok valami penge, de kb ilyenre gondoltam:

Kedves Homey!

Mivel mostanaban nagyon megszaporodtak a csalok es sajnos a PB ill. a fejlesztok nem nagyon tesznek ez ellen barmit is, vazolnek egy otletet. Ugy gondolom, hogy a csalok nagy resze a fragrate miatt hasznalja ezeket a csalasokat, szuneteltetni kellene a hivatalos serverek trackeleset. A tracker csak az AASA servereket figyelne, amelyek felugyelet alatt allnak, igy a csalok nem nagyon mereszkednek oda. Ezzel a huzassal talan csokkenteni lehetne a hivatalos servereken felbukkano cheaterek szamat.

Udvozlettel: Magyar AA kozosseg