A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    Ez a Vorpal srác nem egy inteligens fajta annyi szent.......

Prank "Vorpal rossz ember" mondatát olvasva majd leestem a székről a nevetésben:)
    Nem kezdek vitatkozni vele,mert ugy sem lehet az ilyennek megmagyarázni.Amúgy én szoktam BF-ezni meg Opflashpopintozni,de azok csak olyan lazítógyakorlatok az Armyhoz képest.Nem élvezem ha ugrabugrálva lövöldöznek rám.A Bf -ben is qrvára el van szarva ,hogy egy mezei "gyalog" simán kikészít egy tigristankot be sem parázik tőle amikor begördül az általa védett utcába(próbáld meg ezt az életben adnák a kezedbe 2 gránátot sőt kapnál egy hátizsáknyit és beküldenélek a gáza övezetbe hogy kapj el egy merkavát úgy mint a BF-ben teszed:) hanem 12x körbefutja és gránátozza közben 3-om körönként elszalad a lőszeresláda mellett,hogy ujra legyen gránátja.Vagy amikor kézifegyverekkel félelem nélkül elkezd valaki lőni egy épp feléje tartó messersmit vadászgépre.....Nevetséges csinálná meg az életben...A tankos témához meg annyit a jobb skillel megáldott tanksöfőrök meg kiugrálnak a tankból ha meglátnak egy ilyen rpg-s mukit és leszedik hisz csak 1 másodperc a ki és beszállás.......
    Nemtudom hogyvagytok bele ,de ha armyban rámlőnek egy 203-ast ahogy az ablakban figyelek én eliszkolok onnan ,mert a második tuti kiszed ha az első nem tenné meg és nem kezdem el kimanőverezni az 1000-el felémszáguld rakétát a JUMP billentyű folyamatos nyomkodásával és az egér rángatásával.Az effajta játékok inkább kisgyerekeknek valók akiknek nincs türelmük és elég eszük a taktikus játékhoz.Az armyval kapcsolatban legtöbbeknek azért sír a szája nekije ,mert ha lelövik qrva gyorsan és várni kell az már nem kóser,de az ,hogy 10 másodpercenként respawnol az fekszik neki.A COD -ban is csalódtam SLOW írása után(nemtudom már hol olvastam )amikor írja mindenki gránáttal a kezében szaladgál,mert így a leggyorsabb a katonája aztán ha meglát valaki egy tizedmásodperc és előkapja a stukkert qrvára fos.Az olyan híres fps-ekben mint Quake,Unreal meg hasonlók meg 6 tonna fegyverrel szaladgálhatsz kilóméterekre ugorhatsz 0 realitással 0 kihívással reflexjáték ennyi az egész......
    Nekem 2 game van a gépemen(néha valami stratégia) az Army of course(jé tudok angolul:) meg a BF(DC)ha egy kis könnyed kikapcsolodásra vágyok,de lehet leinstallálom ,mert unom már hogy a saját járműből kiszed a társam csak,hogy ne én (vagy más) vigye el helyette......

(kicsit lehet össze vissza lett az írás ,de ideges lettem DAMMIT)