http://www.ragnarokonline.com
-
1,Na igen...akarni máshol kell...
2,Talán a szerveren lévő embereket. Amúgy ha neked nem kell engedélyt kérni szerver indításhoz mert nyílt forráskódú stb... akkor nekem miért kell kérnem engedélyt TŐLED a sztori átírásához? Tudtommal a sztori nyíltan formálható. Nem ütközik törvénybe a dolog. Idióta... Már megint kevered a szezont a fazonnal. A szerver indításos példát pont emiatt hoztam fel. Ha Te neked nem kell a Gravitytől engedélyt kérned,hogy szervert indíts nekem se kell,hogy sztorit írjak. Sikerült felfogni?
3,Igen...csak az a baj,hogy ha kinyitod a gift boxot akkor abból ugye kiesik egy tárgy. Honnan tudod,hogy az a tárgy csalt? JA ÉS NEM LETT VISSZAVÉVE SENKITŐL! Már megint hazudsz.
4,Ezt a számot kihagytad. Gondolom hiányoztál azon az órán amikor tanították, na mindegy...
5,Erről csak annyit,hogy amikor Router nevű egyén jött a másik szerverrel ott mondta ,hogy milyen jó volt és örült nagyon annak a 7. helynek. Senki nem mondta,hogy szar volt. Már megint hazudsz...szokásodhoz híven.
6,Valszeg mivel Te csináltad... Nem kérdezősködök mert nem érdekel a szar kis szervered. Engem onnan csak a volt klánom tagjai érdekelnek meg még pár haver.
7,Nem szokásod bevallani mert azt mondtad tökéletesen csinálsz mindent. Amúgy ha nem követtél el hibát az XP levonással,az MvP erősítéssel stb... akkor most ezek a beállítások miért úgy vannak ahogy azt én mondtam??? Mert akkor állítsd már vissza ha igazad volt.
Az MSN logról meg annyit...ide hívjam Kornbalt ,hogy tanusítsa a dolgokat?