• Yfel
  #16
  Tompi, valami ilyesmi hozzászólásra gondoltam, ezzel már értelmesen lehet vitatkozni.

  1. Nem az árról beszélek hanem arról, hogy ha normális hifin akarsz lejátszani mp3-mat, akkor röhejesen szól. Másrészt autós (és otthoni) MP3 lejátszók egyébként is gyenge minőségűek. Persze a géppel össze lehet kötni a hifi cuccodat, de az sem fog másként szólni mint egy asztali mp3 lejátszó. GB/Ft-ra természetesen nem sokkal jobb a CD vagy a HDD (nem számoltam utána, nem hiszem hogy sok külömbség lenne a kettő között), ráadásul CD-n tárolni a számaidat nem is olyan kényelmes, de akárhogy is nézem, a kocsim hifi berendezésébe valahogy nem tudok beletömni egy HDD-t :)

  2. Természetesen ha már wavról beszélünk akkor sem gyenge kódolással fogunk dolgozni.

  3. Próbálj meg CD-re írni egy normális és egy 256os mp3ból konvertált wav-ot, majd lejátszni egy normális rendszerben (pl egy $6000-os autó-hifiben) és gratulálhatsz. Nagy a külömbség

  4. kb 5 perc egy normális kábeles kapcsolattal (ami errefelé elég gyakori)

  (5) parancsolj :)

  Persze JTBM és én nem azért lobbizunk, hogy minden wav-ban legyen letölthető, hanem azért, hogy ha már fizetned kell érte, akkor elérhető legyen mindkét formátumban, hogy az audiofil felhasználók (ebbe a csoportba engem is be lehet számítani) akik képesek kb 6000$-t költeni egy autó-hifire is elégedettek lehessenek a minőséggel amit kapnak a pénzükért.

  Ha csak számítógépen játszanám le a számokat, akkor én is megelégednék egy jól tömörített mp3-al.

  Ui: Lame lazán lehülyézte az egyik hozzászólót egy teljesen jogos hozzászólásért és mikor saját stílusában szóvá tettem, akkor én is kaptam belőle egy adagot.

  Yfel