• fluga
    HUPÁKOLÁS szövegkönyve:
    remélem nem lesz kimoderálva:)))
    A kurva isten rohassza meg az eget! Mi ez a hupákolás?
    -Semmi, csak veszünk föl.
    Kidoblak, kirúglak benneteket a büdös picsába.
    -De veszünk föl.
    Kezdem unni az anyádnak is a cirkuszát, mer’ nem tud aludni, mer’ bazd meg hupákoltok. Há’ mi a kurva anyátok van?! Megőrültetek?
    - Fölveszünk.
    Há’ menjetek ki a rétre, bazd meg, a büdös picsába hupákolni. Igy nem tud 5 percet pihenni az ember, mer’ hupákoltok. Menjetek akkor ki a pusztára bazd meg, a kurva anyátokat! Én bazd meg, most má… az anyád fönt… összetörtem a poharat. Fölriad, hogy mi ez a hupákolás. Én is hallom. Az a mocskos cibánkos kurva cirkusz. Hát menjetek ki a pusztába bazd meg, ott lehet hupákolni. Hát bazd meg, ez a lakás mindenre alkalmas? Istálló? Gazemberség? Hupákolás? Cirkuszolás? Itt nem feküdhet le délután senki se, mer’ hupákolás van? Kirúglak úgy bazd meg, hogy szétszállsz a kurva anyádba. Ezt a poharat is összetörtem. Büdös kurva ragadós kurva mocskos isten. Hupákolni menjetek ki a pusztába. A büdös… én eltűrök mindent édesapám, de a hupákolást nem. Két percig nem tud az ember lefeküdni, mer’ hupákoltok, mint az állat? Hát bassza meg a nagytalpú kurva isten az eget! Ezt nem viselem el édesapám. Hát bazd meg, ti másra nem vagytok tekintettel?! Hogy itt egy barom hülye fölnőttek is élnek? Akik néha öt percet lefeküdnének? Mint az állat, bazd meg? Mi ez a humpa, humpákolás ottan? Az anyád lezavar a büdös picsába, mer’ nem tud aludni, hát én meg mondjuk meg úgy se’.
    Há’ mi a kurva isten kell, vigyétek ki a pusztába, azt ottan hupákolhattok.
    Hát a büdös kurva nádvágó isten a faszát!