RAIN a szuperágyú? CCCCCP!
Ez nem stílus ..., különösen, hogy nem először játszottunk a gaméval és nekem semmi bajom veled!
ha úgy írnék be, mint pár CS-s fasz a vietcong topicba, oké, de Én például téged sohasem fikáztalak le, pedig ugyanugy produkálsz balfaszságokat, mint mindenki. Mindenkinek mennek bizonyos pályák, de senki sem ua szinten produkál az összesen. Le lett szedve a szerverről jópár pálya és azokért kár, pedig jók voltak. Ha van hely, szerintem nyugodtan mehetnének.
Mellesleg ennyi volt, részemről! Többet nem kívánok feltenni, mert szinte mindenki felkerült. Ja, és minek álljon a topic egy helyben egész nap, amikor senki sem írt rá egy sort sem, már bocs ...?!
Azonkívül láttam itt már Zámbo Jimmyt egy kakassal, csajokat pusákkal és egyéb finomságokat. Szerintem bőven belefér, hisz nem áll távol a Raven témakörétől: Kommandósok, fegyverek, stb. Ha jól emlékszem a Covert Operations Rainbowhoz egy kislexikont adtak a kettes CDn. Ráadásul ezek legalább nem BMP-k mint tegnap, + max6 ment be egy sorozatba, tehát min. időt vesz el, hogy "nem modemmel" láthatóvá váljék. + Nem ismert képek - pl. a sniperesek - tehát nem lerágott linkelés, mint a "pasi szétlőve a computer előtt a széken", amit kb 3x linkeltetek be.
Ja, és isteníti a fene a kommandósokat. Különösen a magyarokat. Amit írtál a #2787-ben, az szerintem nem csak rájuk, hanem az összes fegyveres testület tagjaira igaz.