• Koala
    Most megint elszállt az agyam... Éppen a R6:RS lenne az egyik aktuűlis játékom, a másik meg az NFS:U. Sajnos mindkettő idegesítő, dühítő szar!!! A Raven rohadtul tetszene (mondtam is már párszor), és szerzett már sok kedves pillanatot (pl. éppen behatolok a bombát őrző terroristákhoz, lelövünk párat, de az utolsó már a bombán matat, a fegyverem pedig üresen csattan - hogyan is nem ellenőriztem előtte? - egy pillanat alatt átvillant az agyamon, hogy elő a másodlagos fegyvert, az gyorsabb, mint tárazni - úgyhogy a hangtompítós pisztolyt elő és takk-takk-takk (diszkrétt puffogás:) - és terrorista holtan rogy össze:) ... De azok a pályák, ahol a túszt kell élve kihozni, azok nagyon szemetek. A csapat magától balfasz, én meg egyedül nem csinálhatok mindent... Ez nem fair, hogy a balfasz AI miatt hal meg örökké a túsz...

Kicsit OFF, de sajnálom a spanyol rendőröket, akik valami hasonlót csináltak élesben, és nem sikerült időben leszedni a bombán ülő geciket, és nem volt reload... Valahol nekik is tisztelgünk, amikor ilyenekkel játszunk, nem?