• Gabor_(HSF)
    YO reggelit!!!!
    Na mégegy rémtörténet a tegnapi axeleros látogatásomból..
    A keserves parkolási hely keresése után végre megérkeztem az axeleroba,az V ker Petöfi Sándor utcai fellegvárába..éppen időben mert már a vérnyomásom pont beállt normálisra,ami ugye éppen elérte már az ezret.Na hát mingyá fogadtak is nagy szeretettel,előttem 3 man akiket éppen arról faggadtak miért is születtek meg, na sorra kerülök,, 3 nyugdijjas irástudatlan és egy 30-cas fögoré kinézetü (neki már tuti vot 9 osztalya 4 első 5 második)hevesen elkezdtek faggatni kiis vagyok meg voltam e már itt,meg külömben is mi a fasznak zaklatom én öket..na mondom a nevem Feik G stb, és jöttem az axelerohoz várnak.... erre hevesen elkezdi bepötyögni a 486 osba hogy "fei" majd kb 2 perc után rányom az enterre, erre megkérdezi, Fei Balázsné? hát mondom nemegészen, ujjabb 5 perc telik el közbe kinyit 3 sorompot , 2x megvakarja a farkát és tovább keresgéli a betüket a klaviaturán,majd ismét megszolal nem látok ilyet,mondom üsse be hogy Feik Gábor, ujjabb 2 perc , erre mondja maga nem a Balázsné?, miután kellö lila szint vet fel az orcám, mondom nem..nos eltelt ugy 20 perc erre már odaér a 30-cas gorékám és átveszi a gépet,papa kiugrik és mégegyszer elkéri a személyimet,majd valami naplopa bekopirozza a nevem,és ad egy mágneskártyát ,nos 20 perc után végre sikerelült bejutnom,baktatok is felfelé a másodikra,ahol is a 20 éves kis egyszálbelü renszergazda, még megprobálta,megértetni velem ,hogy tuti én vagyok a hülye mert ez az internet csucsa ennél jobbat kisem lehet találni,nos én magamhoz nem mélto modon türelmes maradtam és nem dobtam ki az ablakon,csak annyit kértem töle ne irkárjon marhaságot a fórumba.... na rövide igy zajlott a tegnapi axeleros látogatásom,bár lehet írok egy könyvet rola.................