Sajnos nem egy nap jelentkezett ez nálam és nem egy nap láttam ezt a jelenséget másnál sem:(
Két szolgáltatóval is fenn voltam,abból valóban az egyik az axelero (másik a vnet) de sajna ugyanaz:(
Több napon keresztül próbálgattam mind a kettőt de még a franciáknak is azt láttam mostanában ,hogy némelyiknek 250-es ping körül cikázik a kapcsija és nem csak egy-két emberkénél láttam ezt(ismertebb játékosok,nem Jondoe:)
A lagg meg tényleg nagyon gáz lett nálam de ebben a dologban még esetleg tudom magamnál keresni a hibát és megpróbálni pár dolgot(rendszertakarítás stb).
Azt is megfigyeltem,hogy néha nagyobb pingnél simább a játék mint a szokásos 60-70 körülinél.
Szal nem tudom mitől lehet(az is előfordulhat,hogy túl korán szeretnék játszani(18.00 körül néztem be ma is) de 93-as ping alatt nem volt EU szerver a listában:(
Minden esetre ami tőlem telik mindent kipróbálok,hogy megoldjam a gondot mert szeretnék játszani!
Viszont az még érdekes,hogy más játéknál semmi gondja a gépemnek(kapcsolatomnak)ping ,lagg stb.
Bár ezek szerint csak nálam jelentkezik az RvS-nél is ha másnak ilyen jó